Φαγητό

Μπαρμπαμιχάλης

Η ιστορία της ταβέρνας - ψησταριάς στην Σαμαρίνα ξεκινά το 1953. Είναι ανοιχτά όλο το χρόνο από το πρωί ως αργά το βράδυ, σε μια παραδοσιακή σάλα με τζάκι και ζεστό οικογενειακό - φιλικό περιβάλλον για το χειμώνα, και δροσερή αυλή το καλοκαίρι. Σερβίρει πρωϊνό, παραδοσιακά ψητά σούβλας - της ώρας, κυνήγι, σούπες, μανιτάρια, παραδοσιακές πίτες, μαγειρευτά, τσίπουρο - ούζο - ρακόμελο - ποτό με εκλεκτούς μεζέδες, καφέ, και παραδοσιακά σπιτικά γλυκά κουταλιού και ταψιού.



 
 

Γέρο Σμόλικας

Στο εστιατόριο-ψησταριά, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε γνήσια παραδοσιακή μαγειρική από ντόπιες μαγείρισσες. Δοκιμάστε πίτες χειροποίητες από αγνά υλικά, λαχανοντολμάδες, τραχανά και χυλοπίτες.  Η ψησταριά σερβίρει εκπληκτικό κεμπάπ και κοντοσούβλι, ψημένα στα κάρβουνα, με όλη τους τη γεύση. Εγγυόμαστε για την υψηλή ποιότητα των κρεάτων μας.

 




 

 

Ωραία Σαμαρίνα

Στην οικογενειακή επιχείρηση "Η Ωραία Σαμαρίνα", ταβέρνα, στη Σαμαρίνα Γρεβενών, θα γευτείτε παραδοσιακές γνήσιες σπιτικές γεύσεις με κρέατα ντόπια, υψηλής ποιότητας σε μεγάλη ποικιλία φαγητών. Όλα τα ψητά είναι ψημένα στα κάρβουνα, κοντοσούβλι, κεμπάπ, κοκορέτσι, αρνάκι.

 




 

 

Παρλίτσης Σαμαρίνα

'Ολα τα κρέατα που χρησιμοποιούμε είναι δικής μας παραγωγής, μοσχάρι, πρόβατο,αρνί, όλα ελευθέρας βοσκής για να εγγυώνται την καλή ποιότητα του φαγητού και τη δική σας ευχαρίστηση. Δοκιμάστε επίσης τους εξαιρετικούς Λαχανοντολμάδες , τις χωριάτικες πίτες , σπιτικούς τραχανάδες ή Αγριογούρουνο, Φασιανό και Λαγό μαγειρεμένα με μεράκι. Το Μενού στο εστιατόριο περιλαμβάνει πεντανόστιμα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε, ειδικά το Μοσχάρι Κεμπάπ και το Κοντοσούβλι που ψήνονται με φυσικό κάρβουνο και δίνουν μια μοναδική γέυση.